Presentació

El Centre Mèdic Pòsit Salut conta des de l’any 2002 amb un equip de fisioteràpia i rehabilitació, amb fisioterapeutes amb una àmplia experiència en l’àmbit de la salut. Ens dediquem a tractar patologies de traumatologia, reumatologia i de fisioteràpia de l’esport.

El nostre objectiu és oferir als pacients un servei totalment personalitzat per aconseguir una recuperació ràpida i eficaç, amb el benefici de comptar amb un gran equip mèdic al mateix centre (metge traumatòleg, metge reumatòleg i metge de medicina de l’esport) oferint així un treball multidisciplinari entre fisioterapeuta i metge. El servei de rehabilitació contempla l’atenció privada i individualitzada, i a la vegada també oferim servei a un ampli ventall de mútues.

Qui som?

Sílvia Martí Goris.
Nº de Col·legiada: 3.446

Anna Morales Plana.
Nº de Col·legiada: 3.555

Albert Claramonte Rosa.
Nº de Col·legiat: 10.006

Que oferim?

L’objectiu inicial i essencial de la Fisioteràpia al Centre Mèdic Pòsit Salut, és la de restablir i millorar el nivell de salut de les persones.

Actuem en la prevenció de patologies, en la promoció d’hàbits saludables, en el manteniment de l’organisme i en la recuperació funcional de l’estructura del cos, utilitzant els mitjans o les eines necessàries en cada moment, tant manuals, físiques o electròniques.

Tractaments

Tecarteràpia / Diatèrmia

Ones de Xoc

Kinesiteràpia

Crioteràpia

Massatge esportiu

Magnetoteràpia

Kinessiotaping

Relaxació muscular

Punció Seca

Massoteràpia

Drenatge limfàtic

Electroteràpia

Parafina

Contacte i Horari

Pots contactar amb els Fisioterapeutes al correu electrònic: fisio@positsalut.cat
L’àrea de Fisioteràpia i Recuperació funcional està oberta:

De dilluns a divendres
De 8h a 14h i de 15h a 21h.

Centre acreditat per